Foto’s Linda Berretty Photography

Hebben jullie op jullie trouwdag misschien een bruidsmeisje of bruidsjonkers? Of zijn er jonge gasten tijdens jullie huwelijksceremonie die je graag in het zonnetje zet? Twijfel niet en geef ze hun eigen rol. Trouwen en kinderen gaan heel goed samen!

 

Eindeloze mogelijkheden

Wil je ‘iets’ met de kinderen, maar weet je niet wat? Wat dacht je van de mogelijkheden die we allemaal kennen? Ringen brengen, een rap, een gedicht, het strooien van de bloemetjes of het simpelweg het bruidsboeket vasthouden. Maar wat dacht je van een afslag met de officiële hamer nadat jullie zijn getrouwd? Een kinderakte speciaal voor hun gemaakt, of misschien hebben ze zelf wel ideeën voor hun eigen inbreng tijdens de ceremonie! Al meerdere malen hebben we de papa’s en mama’s tijdens de voorbereiding even ‘weggestuurd’ en de nodige WhatsApp groepjes staan nog in mijn telefoon. Hun ogen stralen als ze voelen dat ze er echt toe doen. Ja, telkens als ik mag werken met kinderen tijdens een ceremonie is het een groot succes én…. een echte verassing voor het bruidspaar!

Kindertoga

Something old, something new, something borrowed, something blue…

Een leuk idee voor de wat oudere kinderen (8 tot 13 jaar) is de kindertoga. Speciaal voor één van jullie eigen kinderen (als die er zijn) of voor een ‘bijzonder’ kind dat bij jullie trouwdag aanwezig is. De kindertoga tovert ze om tot mijn rechterhand: een mini-BABS!

Something old, something new, something borrowed, something blue…

  • Something old: de mini-BABS draagt een echte toga gemaakt van een origineel exemplaar
  • Something new: de mini-BABS draagt die toga voor het eerst
  • Something borrowed: de mini-BABS leent de toga van mij
  • Something blue: de toga is blauw

Trouwen en kinderen: het zorgt voor leven, voor spontane acties! Twijfel niet en geef kinderen hun eigen sterrenrol!

De Kindertoga

Foto: Mathilde Dusol

Foto: Romy Dermout

Foto: Aline Bouma

Foto: Trouwen met Thomas

Foto: Yvonne Kuipers

Foto: Jaap Baarends

Foto: Mandy Aileen Photography