Trouwen en kinderen – Tintelend Trouwen

Trouwen en kinderen

Hebben jullie op jullie trouwdag misschien een bruidsmeisje of bruidsjonkers? Of zijn er jonge gasten tijdens jullie huwelijksceremonie die je graag in het zonnetje zet? Twijfel niet en geef ze hun eigen rol. Trouwen en kinderen gaan heel goed samen!

 

Eindeloze mogelijkheden

Wil je ‘iets’ met de kinderen, maar weet je niet wat? Een paar opties: ze kunnen jullie de ringen komen brengen of een gedichtje voorlezen; een liedje zingen of simpelweg het bruidsboeket vasthouden. Of wat dachten jullie van een afslag met de officiële hamer nadat jullie zijn getrouwd? Een kinderakte speciaal voor hun gemaakt vinden ze altijd fantastisch. Of willen ze misschien iets zeggen tijdens de ceremonie? Of samen met mij de ceremonie voordragen? Meerdere malen heb ik dit inmiddels mogen doen, en telkens was het een groot succes én…. een echte verassing voor het bruidspaar!

Kindertoga

Something old, something new, something borrowed, something blue…

Een leuk idee voor de wat oudere kinderen (8 tot 13 jaar) is de kindertoga. Speciaal voor één van jullie eigen kinderen (als die er zijn) of voor een ‘bijzonder’ kind dat bij jullie trouwdag aanwezig is. De kindertoga tovert ze om tot mijn rechterhand: een mini-BABS!

Something old, something new, something borrowed, something blue…

  • Something old: de mini-BABS draagt een echte toga gemaakt van een origineel exemplaar
  • Something new: de mini-BABS draagt die toga voor het eerst
  • Something borrowed: de mini-BABS leent de toga van mij
  • Something blue: de toga is blauw

Trouwen en kinderen: het zorgt voor leven, voor spontane acties! Twijfel niet en geef kinderen hun eigen sterrenrol!

De Kindertoga

Foto: Mathilde Dusol