Trouwen: waar en door wie je maar wilt

HipHipHurrraaayy! Jullie gaan trouwen! Wat een heerlijke en vooral bijzondere tijd gaan jullie tegemoet! Goed nieuws: de mogelijkheden voor trouwen zijn oneindig. Kies niet alleen de mooiste jurk en de leukste trouwlocatie etc. etc. maar ook een zelfstandig trouwambtenaar voor een persoonlijke huwelijksceremonie! Een ceremonie die anders mag zijn, écht bij jullie past… Ontspannen, origineel & puur.

Trouwen: alles kan en mag

Zijn jullie al begonnen met brainstormen over hóe jullie willen trouwen? Een festival wedding misschien? Zo’n heerlijk relaxed buitenfeest, gasten aan lange tafels in het gras en de bruid met bloemen in het haar… Of is jullie droomplek dat duinpannetje of de tuin van je ouderlijk huis? Tegenwoordig is alles mogelijk en kun je trouwen waar je maar wilt! En..door wie je maar wilt. Ga daarom voor de Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS) van je eigen keuze, en jullie persoonlijke huwelijksceremonie is gegarandeerd!

DG&JeroenWaarom een zelfstandig trouwambtenaar?

Op die prachtige dag die jullie gaan beleven is de ceremonie één van de hoogtepunten van de dag. Dat is het moment waarop jullie dag is gebasseerd. De liefde mag eraf spatten, met een lach op je gezicht en een traan over je wang. Emoties van dankbaarheid, ontroering en geluk. Een moment om uit te spreken wat vaak onuitgesproken blijft, gevoel te verpakken in een verhaal; júllie verhaal! Kies je mij als jullie BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand), dan kies je ervoor om tijd met elkaar door te brengen om zo tot een persoonlijke huwelijksceremonie te komen. Want tijd is informatie, informatie is inspiratie én details. Jullie huwelijksvoltrekking wordt hierdoor uniek, bijzonder en stijlvol! Eentje om nooit te vergeten. Kies voor een zelfstandig trouwambtenaar: kies voor Tintelend Trouwen! De promofilm is gemaakt door videograaf Jan Persoon.