Verwonderen & Verbazen

 

Maandag 3 juli 2023

  • Graag zou ik je in stilte willen verwelkomen. Hou al je gedachten over deze dag, over het weerzien en de opdrachten die vandaag volgen, voor je. Met andere woorden; zipp-it! Na een korte introductie ga je op pad (wees niet bang, je blijft in de buurt maar goede wandelschoenen zijn geen overbodige luxe) met een opdracht.
  • Bij terugkomst zijn de aantekeningen die je in je hoofd hebt gemaakt cruciaal, daar gaan we hardop mee aan de slag zodat we jouw creatieve manier van denken naar een hoger level kunnen tillen. Klinkt vaag? Klopt! Want over deze dag moet je juist van tevoren nog niet te veel nadenken.
  • Lunch: Good food keeps us together!
  • Door de inzichten van het ochtendprogramma zal jouw creativiteit op een andere manier bovendrijven. Het is daarom tijd voor een opdracht die je gaat uitwerken met alle handvaten, inspiratie, stille gedachten van de ochtend en moed om te verwoorden zoals je nog niet eerder deed. Klinkt nog steeds vaag? Klopt, want soms moet je ook loslaten en vertrouwen. En voelen dat je hier in die warme groep same-minded people mag experimenteren. Dat niets fout is en alles is gericht op het geheim wat achter alle succesvolle verhalen schuilt; jij!
  • In stilte kwamen we binnen, in stilte nemen we afscheid. Maar wel met grootse knuffels en in volle verbinding. Puur omdat we onszelf en elkaar hebben verbaasd en verwonderd! X