Zelfstandig Trouwambtenaar

Wat is een zelfstandig trouwambtenaar?

Een zelfstandig trouwambtenaar wordt ook wel BABS genoemd. BABS staat voor ‘Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand’. Een trouwambtenaar die je zélf kiest, ongeacht de locatie waar je trouwt.

Als trouwambtenaar ben ik beëdigd en benoemd door de gemeente Nijkerk. Met die officiële documenten mag ik – waar dan ook in Nederland – huwelijken voltrekken.

Samen brengen we veel tijd door. Want ruim van te voren kies je als bruidspaar heel bewust wie je júllie gevoel en liefde mag verwoorden. In vol vertrouwen werken jullie samen met mij toe naar die hele persoonlijke trouwtoespraak tijdens jullie mooie dag.

Trouwen in Nijkerk

Als trouwambtenaar ben niet alleen actief onder de naam ‘Tintelend Trouwen’, maar ook verbonden aan de gemeente Nijkerk. Vanwege die verbinding mag ik namens Tintelend Trouwen niet in Nijkerk actief zijn.

Trouwen jullie in Nijkerk en willen jullie graag door mij getrouwd worden? Zet dan een vinkje bij mij naam bij jullie ‘aanmelding voorgenomen huwelijk’ (voorheen ondertrouw). Je hebt echter geen garantie dat ik jullie huwelijk ook daadwerkelijk kan of mag sluiten; de gemeente bepaalt dit zelf. Trouwt ik jullie als trouwambtenaar namens de gemeente Nijkerk, dan volgen we ook de regelgeving van de gemeente.

Trouwen buiten Nijkerk

Wil je door mij namens Tintelend Trouwen getrouwd worden? Dat kan overal behálve in de gemeente Nijkerk. Goed nieuws: Nederland is best groot…

Mag ik jullie als zelfstandig trouwambtenaar of ceremoniespreker van Tintelend Trouwen verbinden, dan werken we samen volgens mijn ‘tintelende’ manier van werken. Meer hierover kun je vinden in het hoofdstukje ‘Werkwijze’.

Zelfstandig Trouwambtenaar

Trouwen in Nijkerk

Unieke trouwceremonie

Foto’s: Luther Fotografie

Ervaringen van andere bruidsparen

Wat hebben wij jouw betrokkenheid gewaardeerd tijdens de voorbereidingen. De vele aapjes, telefoongesprekken, mails en ontmoetingen. Oprecht geïnteresseerd in ons leven, in ons als persoon, in ons werk, in onze vrienden en familie. Je bent zelfs een politiedienst meegegaan op ons werk! Hoe bedoel je interesse? Je bent echt bijzonder en we hopen dat je mee blijft gaan in alle avonturen die we nog gaan beleven!

Liefs L&T

Wauw! Een rollercoaster van emoties maar o zo mooi! Wij hadden een wens en die is uitgekomen. Jouw woorden vormden ons prachtige verhaal. Al vanaf het eerste contact voelden we jouw betrokkenheid, liefde en aandacht voor onze situatie. Wat zijn we dankbaar dat jij op ons pad kwam! Dank je wel voor deze prachtige herinnering! Voor altijd, en langer als het kan!

Kus van T&M&C

Mij inhuren als trouwambtenaar?

Dan ben je verzekerd van beleving, plezier, betrokkenheid en teruggaan naar de kern! Mijn naam is Mariëlle Bouw, zelfstandig trouwambtenaar & ceremoniespreker in hart en nieren én eigenaar van Tintelend Trouwen. Gevoel omzetten in woorden met veel interactie, grote betrokkenheid, waardevolle diepgang, enorme passie en een flinke hoeveelheid enthousiasme. Dat is wat ik het liefste doe!

Elk verhaal verdient verteld te worden want verhalen verbinden als geen ander: ze smeden mensen, verbinden gevoel en warmen het leven. Met jullie verzamel ik meer dan voldoende letters om aaneen te rijgen tot ontroerende zinnen die raken. Ik combineer de liefde voor mensen met de passie voor verhaal en onvergetelijke momenten. Zodat het een hou-vast wordt. Iets om naar terug te grijpen als de heimwee borrelt of de volgende mijlpaal voor de deur staat. Laat me júllie verhaal vangen in woord!