Zelfstandig trouwambtenaar – Tintelend Trouwen

Zelfstandig trouwambtenaar

Zelfstandig Trouwambtenaar

Een zelfstandig trouwambtenaar wordt ook wel BABS genoemd. BABS staat voor ‘Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand’. Een trouwambtenaar die je zélf kiest, ongeacht de locatie waar je trouwt.

Als trouwambtenaar is Mariëlle beëdigd en benoemd door de gemeente Nijkerk. Met die officiële documenten mag zij waar dan ook in Nederland huwelijken voltrekken.

Met elkaar brengen we voldoende tijd door, ruim van te voren en kies je als bruidspaar heel bewust wie je júllie gevoel, júllie liefde wil laten verwoorden. In vol vertrouwen werken we samen toe naar die hele persoonlijke trouwtoespraak tijdens de huwelijksceremonie.

Trouwen in Nijkerk

Als trouwambtenaar ben ik niet alleen actief onder de naam ‘Tintelend Trouwen’, maar is Mariëlle ook verbonden aan de gemeente Nijkerk. Vanwege die verbinding mag Tintelend Trouwen niet in Nijkerk actief zijn.

Trouwen jullie in Nijkerk en willen jullie graag door Mariëlle getrouwd worden? Zet dan een vinkje bij haar naam bij jullie ‘aanmelding voorgenomen huwelijk’ (voorheen ondertrouw). Je hebt echter geen garantie dat zij jullie huwelijk sluit; de gemeente bepaalt dit zelf. Trouwt zij jullie als trouwambtenaar namens de gemeente Nijkerk, dan volgen we ook de regelgeving van de gemeente.

Buiten Nijkerk

Wil je door mij namens Tintelend Trouwen getrouwd worden? Dat kan overal behálve in de gemeente Nijkerk. Goed nieuws: Nederland is best groot…

Trouw ik jullie als zelfstandig trouwambtenaar of ceremoniespreker van Tintelend Trouwen, dan werken we samen volgens onze ‘tintelende’ manier van werken. Meer hierover kun je vinden in het hoofdstukje ‘Werkwijze’.

Note:
Mariëlle is benoemd en beëdigd BABS en ceremoniespreker.

Foto’s: Luther Fotografie