1. Let’s date!

Persoonlijke huwelijksceremonie = persoonlijke voorbereiding

Een persoonlijke huwelijksceremonie valt of staat met de klik die jullie hebben met een zelfstandig trouwambtenaar. Om dat uit te vinden, is contact vooraf belangrijk. En dat contact is er voldoende als je voor Tintelend Trouwen kiest.

Een huwelijksceremonie kan niet persoonlijker worden dan de voorbereiding. Dus een geweldige trouwceremonie begint met een goed gesprek. Elkaar in de ogen kijken, elkaar leren kennen en het vertrouwen hebben dat samen toewerken naar een ceremonie met een lach & een traan en armen vol kippenvel, een feest is! Dus laten we onder het genot van dampende koffie, hete thee of koude wijn kennismaken! Laten we voelen of wij voor elkaar de juiste match zijn!

Die eerste date plannen we bij mij thuis in Nijkerk. ‘Gewoon’ op de plek waar ik het liefste ben en mijn liefsten zijn. Tijdens dit gesprek voelen we of die wederzijdse klik er is. Ik vertel eindeloos en vol passie maar bovenal bespreken we jullie wensen, ideeën en gedachten. Meer dan graag zet ik die samen met jullie om in mogelijkheden. Als jullie naar huis gaan,  heb je wellicht nog meer dingen om over na te denken dan toen je kwam maar heb je nog meer zin gekregen in dit onvergetelijke moment op jullie mooie dag…

2. Let’s get personal

Tintelend Trouwen: voor een liefdevolle en persoonlijke huwelijksceremonie!

Voelt het goed en gaan we met elkaar verder? Hoe heerlijk! Vanaf dat moment bouwen we letterlijk en figuurlijk aan de ceremonie. Van een gegevensstaat en aanbetaling tot alle inhoudelijke aspecten! Met welke elementen vullen we de ceremonie? Met welke praktische zaken moeten we rekening houden? Geloof me; ik wil veel weten. Héél veel! So be prepared!

3. Meanwhile…

Jullie verhaal en jullie als bruidspaar staan centraal. Altijd.

Vanaf onze kennismaking houden we op verschillende manieren contact. Korte lijntjes, appjes, mailtjes… you name it. Nadat jullie van mij Liefdevol Huiswerk hebben ontvangen en jullie onwaarschijnlijk denken dat ik dan ALLES van jullie weet, gaan we elkaar natuurlijk ook nog zien!
Een heel ruim aantal weken voor jullie huwelijk plannen we een zeer uitgebreide date! We gaan dieper in op de dingen die jullie mij al verteld of geschreven hebben. We gaan terug naar de essentie van jullie liefde, pellen laagjes af en springen in het diepe. Maar bovenal delen en genieten we! Ontspannen, vertrouwd en ongedwongen maar wel met een duidelijk doel! Zo krijg ik op mijn netvlies wie jullie zijn, wat jullie verhaal is, welke bijzondere momenten jullie koesteren en welke foto’s de komende jaren op jullie camera zullen staan! Het vertrouwen is groots, we vieren samen waar jullie nu staan en hoeveel vertrouwen jullie in de toekomst met elkaar hebben! Oh het is zo heerlijk als ik hier onderdeel van mag zijn!!!

4. Lean back!

Lievelingsmensen

Met jullie toestemming neem graag contact op met mensen die dichtbij jullie staan. Ook voor hen is er namelijk ‘Liefdevol Huiswerk’. Hun informatie is een tintelende aanvulling op jullie verhaal. Zo ontstaat een persoonlijke huwelijksceremonie met ongelofelijk veel details en betrokkenheid! That’s what you want, toch?

5. Let’s do it!

Met een hoofd vol inspiratie en een hart vol liefde begin ik...

Ik klim in jullie verhaal, geef woorden aan gevoel wat soms zo moeilijk in zinnen is te vatten. Op een nieuw leeg blad ontstaat langzaam jullie persoonlijke verhaal van liefde, verbinding, herinnering en ervaring! Waar staan jullie, wat heeft de liefde jullie gebracht en met welk vertrouwen springen jullie de toekomst in? Het resulteert in ratelende vingers over mijn toetsenbord en pagina’s die worden gevuld om uiteindelijk een unieke ceremonie vorm te geven die jullie voor altijd koesteren!