Werkwijze – Tintelend Trouwen

Werkwijze

Persoonlijke huwelijksceremonie = persoonlijke voorbereiding

Een persoonlijke huwelijksceremonie valt of staat met de klik die jullie hebben met een trouwambtenaar. Om dat uit te vinden, is contact vooraf belangrijk. En dat contact is er voldoende als je voor Tintelend Trouwen kiest.

Een huwelijksceremonie kan niet persoonlijker worden dan de voorbereiding. Dus een geweldige ceremonie begint met een goed gesprek. Elkaar in de ogen kijken, elkaar leren kennen en het vertrouwen hebben dat samen toewerken naar een ceremonie met een lach & een traan en armen vol kippenvel een feest is! Dus laten we onder het genot van dampende koffie, hete thee of koude wijn kennismaken!

Die eerste date plannen we bij ons thuis (In Nijkerk met Marielle, in Naarden met Beau). Tijdens dit gesprek voelen we of die wederzijdse klik er is. We bespreken jullie wensen, ideeën en gedachten. Graag zetten we die samen met jullie om in mogelijkheden. Als jullie naar huis gaan, ligt de eerste globale opzet voor jullie persoonlijke huwelijksceremonie klaar en heb je wellicht nog meer dingen om over na te denken dan toen je kwam…

Voelt het goed en gaan we met elkaar verder? Dan bouwen we samen vanaf dat moment letterlijk aan de ceremonie. Met welke elementen vullen we de ceremonie, met welke praktische zaken moeten we rekening houden? Verder willen we veel weten. Héél veel!

Jullie verhaal en jullie als bruidspaar staan centraal. Altijd.

Vanaf onze kennismaking houden we op verschillende manieren contact. Korte lijntjes, appjes, mailtjes… you name it.
Een ruim aantal weken voor jullie huwelijk zien we elkaar weer. We gaan dieper in op de dingen die jullie mij al verteld of geschreven hebben. We gaan terug naar de essentie van jullie liefde en jullie liefde voor de mensen met wie jullie dat willen vieren. Zo krijg ik een goed beeld van jullie, jullie verhaal en jullie bijzondere momenten.

Mét jullie toestemming neem graag contact op met mensen die dichtbij jullie staan. Hun informatie is vaak een tintelende aanvulling op jullie verhaal. Zo ontstaat een persoonlijke huwelijksceremonie, met ongelofelijk veel details!

Met een hoofd vol inspiratie en een hart vol liefde duik ik dan achter mijn computer. Op een nieuw leeg blad ontstaat langzaam jullie persoonlijke toespraak. Zodat de ceremonie een uniek moment wordt om voor altijd te koesteren in je hart!

Tintelend Trouwen: voor een liefdevolle en persoonlijke huwelijksceremonie!

Foto: Totaalfotografie