Werkwijze – Tintelend Trouwen

Werkwijze

Persoonlijke huwelijksceremonie = persoonlijke voorbereiding

Een persoonlijke huwelijksceremonie valt of staat met de klik die jullie hebben met een trouwambtenaar. Om dat uit te vinden, is contact vooraf belangrijk. En dat contact is er voldoende als je voor Tintelend Trouwen kiest.

Een huwelijksceremonie kan niet persoonlijker worden dan de voorbereiding. Dus een geweldige ceremonie begint met een goed gesprek. Elkaar in de ogen kijken, elkaar leren kennen en het vertrouwen hebben dat samen toewerken naar een ceremonie met een lach & een traan en armen vol kippenvel, een feest is! Dus laten we onder het genot van dampende koffie, hete thee of koude wijn kennismaken!

Die eerste date plannen we bij mij thuis in Nijkerk. Tijdens dit gesprek voelen we of die wederzijdse klik er is. We bespreken jullie wensen, ideeën en gedachten. Meer dan graag zet ik die samen met jullie om in mogelijkheden. Als jullie naar huis gaan,  heb je wellicht nog meer dingen om over na te denken dan toen je kwam maar heb je nog meer zin gekregen in dit onvergetelijke moment op jullie mooie dag…

Voelt het goed en gaan we met elkaar verder? Dan bouwen we samen vanaf dat moment letterlijk aan de ceremonie. Met welke elementen vullen we de ceremonie, met welke praktische zaken moeten we rekening houden? Geloof me; ik wil veel weten. Héél veel! Hoe we dat doen? Laten we kennismaken en ik vertel jullie er alles over!

Tintelend Trouwen: voor een liefdevolle en persoonlijke huwelijksceremonie!

Jullie verhaal en jullie als bruidspaar staan centraal. Altijd.

Vanaf onze kennismaking houden we op verschillende manieren contact. Korte lijntjes, appjes, mailtjes… you name it. Nadat jullie van mij Liefdevol Huiswerk hebben ontvangen en jullie onwaarschijnlijk denken dat ik dan ALLES van jullie weet, gaan we elkaar natuurlijk ook nog zien!
Een ruim aantal weken voor jullie huwelijk plannen we een date! We gaan dieper in op de dingen die jullie mij al verteld of geschreven hebben. We gaan terug naar de essentie van jullie liefde, pellen laagjes af en springen in het diepe. Maar bovenal delen en genieten we! Ontspannen, vertrouwd en ongedwongen maar wel met een duidelijk doel! Zo krijg op mijn netvlies wie jullie zijn, wat jullie verhaal is, welke bijzondere momenten jullie koesteren en welke foto’s de komende jaren op jullie camera zullen staan!

Mét jullie toestemming neem graag contact op met mensen die dichtbij jullie staan. Hun informatie is vaak een tintelende aanvulling op jullie verhaal. Zo ontstaat een persoonlijke huwelijksceremonie met ongelofelijk veel details en betrokkenheid!

Met een hoofd vol inspiratie en een hart vol liefde duik ik dan achter mijn computer. Ik klim in jullie verhaal, geef woorden aan gevoel wat soms zo moeilijk in zinnen is te vatten. Op een nieuw leeg blad ontstaat langzaam jullie persoonlijke verhaal van liefde, verbinding, herinnering en ervaring! Waar staan jullie, wat heeft de liefde jullie gebracht en met welk vertrouwen springen jullie de toekomst is? Ratelende vingers over mijn toetsenbord en pagina’s die worden gevuld om uiteindelijk een unieke ceremonie vorm te geven die je voor altijd koestert in je hart!