Johan van Ee

Wars van hokjes zonder zichzelf ooit te verliezen. Denkt uren (te) lang en komt altijd graag weer terug bij de kern. Want dit mooie gevoelsmens kan niet zonder de kernwaarden die hem maken wie hij is; een oprechte heerlijke filosoof die altijd transparant is en vol van liefde voor andere mensen.

Deze vader van 3 prachtzonen reflecteert zich suf en is altijd op zoek naar uitdaging. Nee, hij maakt het zich niet altijd makkelijk maar blijft altijd zoeken naar de juiste balans. Als woonbegeleider gehandicaptenzorg wil hij als mens iets betekenen, iets achterlaten en doet dat vooral met muziek; zíjn krachtige instrument om snaren van de ziel te kunnen raken.

Hij is getrouwd met een enorme lieverd, wil grijze haren met haar krijgen of (nog kaler worden), het leven vieren en zijn inlevingsvermogen de vrije loop laten.
Hij beschikt over de gave om woorden om te zetten in muziek, om te raken waar woorden of situaties net dat beetje extra kunnen gebruiken. Hij schrijft vanuit zijn hart, zingt vol passie en vertaald op een manier die groots intiem is en dankbaar verbindend. Johan!

Wat een voorrecht om hem toe te mogen voegen aan de diensten van Tintelend Trouwen…

Ik vroeg Johan te zingen over Tintelend Trouwen…

Credits voor deze prachtige foto’s: Raisa Zwart

In samenwerking met Tintelend Trouwen biedt Johan:
4 liedjes tijdens de ceremonie waarvan 1 op maat en 3 naar keuze (instrumentaal of Nederlandstalig).

Denk aan de volgende mogelijkheden voor het liedje op maat:
* de kern van jullie liefde
* de ontmoeting
* het moment dat je vol vertrouwen die toekomst in wil springen
* geloften
* bedanken
* gemis
* of eigen speciale invulling

Niks is te gek en alles is bespreekbaar!

Kosten: €495,- incl. BTW excl. reiskosten.

Voor Roderick & Lizzy schreef Johan het lied voor Roos. Het gemis van het zusje van de bruid mocht een belangrijk moment zijn tijdens de ceremonie. Luister maar… Wil je meer lezen over dit huwelijk? Klik dan hier.