Geen JA tegen de wet, maar een volmondig en oprecht en liefdevol JA tegen elkaar!

Ceremonieel Verbinden komt steeds vaker voor. Hier kunnen tal van redenen achter verscholen gaan; een locatie is niet benoemd door een gemeente om er wettelijk te mogen trouwen, je wilt trouwen in het buitenland maar wel de NL wetgeving achter de hand hebben, de voorwaarden zijn beperkend of de kosten van wettelijk trouwen zijn dermate hoog dat je voor dat geld liever andere keuzes maakt! Ook, of misschien wel juist, bij Ceremonieel Verbinden gaat het om maar 1 ding; het vieren van jullie liefde voor elkaar!

Als ceremoniespreker spreek ik niet alleen tijdens het vieren van de liefde tijdens een trouwdag!

Wat dacht je van een ‘renewal of the vows’? Ofwel de herbevestiging van jullie liefde. Iets dat al lang populair is in Amerika en ook in Nederland steeds populairder wordt. Met een herbevestiging sta je nog eens stil bij jullie liefde, wat het jullie allemaal heeft gebracht en vier je nogmaals de liefde & het leven in het bijzijn van jullie liefsten.

Als ceremoniespreker is het ook mogelijk om gevoel te verwoorden tijdens afscheid, memorabele gebeurtenissen in jullie leven of tijdens een zakelijk evenement.

Of ik nu als BABS, ceremoniespreker of verhalenverteller voor jullie sta, telkens spreek ik met een veelzijdigheid aan persoonlijke details, verrassende vernieuwing, liefdevolle betrokkenheid en met al het enthousiasme dat ik in me heb. Want: ‘Waar de liefde tintelt, bruist het bestaan!’

Neem contact met mij op om de mogelijkheden door te spreken!