Trouw aan Jezelf

GEEN TRAINING ZOALS JE HEM WELLICHT ALS EENS HEBT GEVOLGD, NEE! NIEUW, VERRASSEND, VEELZIJDIG! GERICHT OP WAT JOUW UNIEKE JIJ KAN BETEKENEN IN DE ROL VAN ZELFSTANDIG TROUWAMBTENAAR!

Ik wil je de mogelijkheid geven om jezelf te laten groeien, jezelf te versterken en inzicht te geven waarom je de dingen doet zoals je ze doet in jouw functie van zelfstandig trouwambtenaar / ceremoniespreker of in de aanloop om zelfstandig BABS / ceremoniespreker te worden. Hiermee realiseer jij inzicht in jouw handelen, overwint liefde altijd je grootste angsten en ben je vol vastberadenheid om van jouw ideeën een succes te maken! Liefde is het enige wat zich vermenigvuldigt als je het deelt en ik ben klaar om het met jullie te delen.

BABS voor 1 dag

HOE LEUK IS DIT? JIJ BENT GEVRAAGD OM DE TROUWAMBTENAAR VAN JE BESTE VRIENDIN, VAN JE BROER, DOCHTER, COLLEGA OF BUURMAN TE ZIJN!

Natuurlijk heb jij JA gezegd… Maar nadat je even achter je oren hebt gekrabbeld realiseer je je dat je helemaal geen ervaring hebt met het voltrekken van een huwelijk. Je wilt het beste van jezelf geven, hun gevoel in woorden vatten en een verhaal vertellen wat iedereen kippenvel van hun kruin tot aan hun tenen zal geven! Tintelend Trouwen heeft vanuit de grote vraag om hier aandacht aan te besteden een training ontwikkeld speciaal voor de meest enthousiaste trouwambtenaren voor 1 dag! Met liefde leg ik je uit wat moet, wat kan en hoe je dat kan doen, zodat jij je eigen unike manier vindt om vol zekerheid deze uitdaging aan te gaan!

Schrijf jouw unieke VOWS

NET VOORDAT JE JA ZEGT TEGEN DE ANDER VERTELLEN WAAROM JE ZO GRAAG MET HEM/HAAR DE TOEKOMST IN WIL DUIKEN. MISSCHIEN WEL HET MOOIE CADEAU WAT JE ELKAAR OP JULLIE MOOIE DAG KAN GEVEN!

Maar hoe doe je dat? Hoe begin je? Welke inhoud gebruik je? Hoe ga je terug naar de essentie? Allemaal vragen die bij je opkomen als je hieraan begint. Ondertussen voel je de druk op je schouders want stiekem heb je het voor je uitgeschoven omdat je het moeilijk vindt… Ik help je met liefde!

TINTELENDE TOUCH UP

JE BENT BABS (VOOR EEN GEMEENTE OF ZELFSTANDIG) EN BENT TOE AAN VERDIEPING VAN JOUW CEREMONIES. JE WILT JE MANIER VAN VRAGEN STELLEN VERSCHERPEN, HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE OPNIEUW BEKIJKEN EN DE TOESPRAAK WAT MEER ON POINT SCHRIJVEN ZONDER HET KIPPENVEL EN DE TROTSE TRANEN ACHTERWEGE TE LATEN!

Binnenkort is er voor de babsen die willen groeien, versterken en verdiepen een nieuw e-book beschikbaar die ervoor zal zorgen dat JIJ de trouwwereld nog een beetje mooier kan maken!

Lef in Liefde

SPECIAAL VOOR BRUIDSPAREN DIE TOT OVER HUN OREN VERLIEFD ZIJN. DIE BINNENKORT SAMEN IN VERTROUWEN DE TOEKOMST INSPRINGEN EN ZIN HEBBEN IN EEN AVOND VOL LIEFDE, ROMANTIEK, LIVE MUZIEK EN VERRASSINGEN!

‘Gebruik vanavond als een anker, of als een jas tegen de kou’