jullie moment

Ria

Hey lief bruidspaar wat fijn dat je op zoek bent naar mij!
Ik ben Ria, enthousiast, authentiek en empatisch. Stapeldol op (verre) reizen, luisteren naar verhalen van- door- en over mensen, gek op sushi, goede prosecco en muziek.

Van jongs af aan heb ik al iets met het “fenomeen trouwen” gehad.
Wat mij daarin vooral prikkelt is de magie om het trouwen heen, de prachtige kleding, de blije gezichten waar het geluk vanaf straalt, dit alles met het bruidspaar als bruisend middelpunt.

In oktober 2007 ben ik benoemd en beëdigd als trouwambtenaar. Als een kind zo blij was ik dat ík was uitverkoren om deel uit te mogen maken om op het hoogtepunt van de dag, de ceremonie, jullie levens- en liefdes verhaal te mogen vertellen. Toch voelde ik na een aantal jaren aan alles dat er iets miste. De verhalen waren niet compleet.

Op 1 november 2011 stapte ik dan ook met knikkende knietjes het kantoor van de KvK te Groningen binnen om mij in te laten schrijven als zelfstandig trouwambtenaar want ik wilde het verschil maken. Ik wilde de bruidsparen écht leren kennen en dat kan gewoon niet in een kort gesprekje.
Mijn gave is vooral tussen de regels door antwoorden te krijgen op vragen die vaak onuitgesproken zijn of blijven, niet alleen bij jullie maar ook bij jullie dierbaren.
Ik kan na bijna 17 jaren met heel mijn hart zeggen dat ik dat verschil heb gemaakt.

Liefs Ria

in 3 woorden

verrassend - persoonlijk - professioneel

MET GOUD AFGEVINKT:

TINTELENDE TOUCH UP

JAARTRAJECT

IMG_3491

Say yes to new adventures!!

Warme aanbeveling

Recht uit het hart

“Ria is één van de liefste mensen die ik ken. Ze zal een ander altijd voorop zetten, heeft veel meer talent dan ze wil toegeven en blijft ondanks al haar ervaring steeds openstaan voor nieuwe dingen. Zij gaat met haar tijd mee, verstaat de liefde in elke taal (zelfs onuitgesproken) en weet hoe belangrijk het is om mijlpalen in het leven  écht te vieren.

Ze deinst niet achteruit als het op avonturen aankomt, beweegt mee op gevoel en zal je altijd dat warme, huiselijke en vertrouwde gevoel geven. Haar lach gaat mee, haar tranen zijn ook nooit ver weg en haar knuffels zijn goud! Ria is een schat met enorm veel ‘vlieguren’ als spreker. Dat voel, merk en ervaar je in alles!”

 

-X- Mariëlle