Jullie stem op momenten die herinnerd móeten worden. Jullie verbindende schakel van hart tot hart.

Na 10 jaar Tintelend Trouwen weet de wereld inmiddels maar al te goed hoe Mariëlle op grote schaal het verschil maakt als trouwambtenaar met haar passie, visie én haar bedrijf. Ze heeft naam gemaakt. En hoe!
Haar hart maakt inmiddels niet alleen spectaculaire sprongen als ze op 1 van de meest bijzondere momenten in iemands leven mag uitspreken wat zo vaak onuitgesproken blijft, maar óók als ze als inspirator al haar kennis, flaws, tools en liefde mag delen met same-minded liefdessprekers die de wereld zouden kunnen veranderen.

Liefde is overal. Het danst tussen zachte zinnen en woelige woorden.
Het schrapt en schraapt tot het verbindt in essentie. Het raakt van hart tot hart.

Tintelend Trouwen verstaat de kunst om, tijdens hét hoogtepunt van de dag, alles te ontdoen van tijd en ruis want exact in dat ogenblik dient de kern zich aan.
Het is tastbaar. Zichtbaar. Voelbaar. Niet onder woorden te brengen en toch daar.
Liefde danst in dat ogenblik tussen niets meer of minder dan de zin van het leven zelf.

Liefde is leven. Leven is liefde. Met elkaar. Zullen we?

Trouwen

Tintelend Trouwen met Marielle...

Om JA te zeggen op een unieke manier. Om tot de essentie van jullie liefde te komen. De kern…  Om authentiek te verbinden op een manier die tastbaar is en een onuitwisbare indruk achterlaat. Om liefde een verhaal geven. Júllie verhaal. Want dat verdient de liefde. Dat verdient júllie liefde.

Teaching

Nog beter leren spreken...

Sta jij klaar om te vluchten als onzekerheid het overneemt of durf je dapper, dankbaar en direct jouw applaus in de spotlights in ontvangst te nemen? Durf jij als spreker van die reservebank te stappen en vol gas ervoor te gaan? Jouw vernieuwende eigen geluid de stem wil geven die het verdient?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

This is the author	
	

Tintelt jouw hoofd en danst jouw hart?