Lars & Marije – Tintelend Trouwen

Lars & Marije

18 jaar geluk in een blauw VW busje…
5 oktober 2017
Op glad ijs…
28 februari 2018
18 jaar geluk in een blauw VW busje…
5 oktober 2017
Op glad ijs…
28 februari 2018

Lieve Marielle,

Wat zijn wij blij dat jij ons hebt getrouwd… Marije wist het al een aantal jaar zeker; als ik ga trouwen, moet Marielle van Tintelend Trouwen, onze Babs zijn. En gelukkig is deze droom werkelijkheid geworden.

Onze eerste kennismaking was heel prettig. We hebben gezellig gekletst over onze bruiloft en al onze plannen om de dag perfect te maken besproken. Marielle heeft al veel ervaring met bruiloften en gaf ons praktische tips. Toen we uiteindelijk JA tegen Marielle hebben gezegd, krijgen we een uitgebreide planning tot aan de bruiloft.

Lars en ik kregen een vragenlijst over onszelf, elkaar en onze getuigen. Door deze vragen te beantwoorden besef je echt wat je voor elkaar voelt en waarom je wilt trouwen met je partner. Ook onze ouders, broers/zussen, getuigen en ceremoniemeester moesten vragen over ons beantwoorden. Nadat Marielle van iedereen alle informatie heeft gekregen, hebben we weer afgesproken bij ons thuis. We hebben uren gekletst over onszelf, onze getuigen en iedereen die belangrijk voor ons is op onze bruiloft.

En dan de grote dag.. Zo spannend! De avond van te voren heeft Marielle ons nog succes gewenst. Voordat we naar het altaar liepen hebben we nog even met elkaar gepraat. Ze beloofde ons dat de ceremonie fantastisch ging worden. En JA, dat was het zeker.

De liefde, de humor, de tranen, onze ceremonie was compleet!

Marielle heeft een fantastisch verhaal verteld over ons. Maar ook onze liefde voor onze getuigen en andere belangrijke personen heeft ze fantastisch verwoord. Niet alleen wij, maar een hoop andere mensen konden het ook niet droog houden. Onze gasten hadden zelfs het idee dat we haar al jaren kenden. We willen Marielle bedanken voor de beste dag uit ons leven!

Liefs Lars en Marije

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *