Bas & Joyce – Tintelend Trouwen

Bas & Joyce

Om je vingers bij af te likken…
24 oktober 2016
Youri & Annemieke
7 november 2016
Om je vingers bij af te likken…
24 oktober 2016
Youri & Annemieke
7 november 2016

joyce-bas_bymashabakker-5644

joyce-bas_bymashabakker-1915

joyce-bas_bymashabakker-1936

joyce-bas_bymashabakker-6136

joyce-bas_bymashabakker-5773.

Lieve, spontane, oprechte Marielle,

Ruim 2 jaar geleden kwamen wij elkaar tegen op het Trouwlala-event. Je enthousiasme en warmte straalden ons tegemoet! Jij was het puzzelstukje dat we zochten… jij gaf precies weer hoe wij onze trouwceremonie in onze dromen voor ons zagen!

We maakten bij thuiskomt gelijk een afspraak om jou nog beter te leren kennen. Een hartelijk welkom bij jouw thuis was het gevolg. Heerlijk samen kletsend aan een kopje koffie, het gevoel van thuiskomen en weer een bevestiging van ons gevoel.

Twee jaar lang was je onderdeel van onze trouwplannen. Wat bijzonder en speciaal dat je deze periode van voorpret met ons hebt gedeeld! Velen berichtjes zijn over en weer gegaan. Altijd weer een cadeautje!

En toen was het zo ver: 8 augustus 2016; onze mooiste dag! Het begon al voor de ceremonie. Je meeleven, de knuffel, een blik, het gaf ons zo’n goed gevoel. Vanaf het binnenkomen in de kapel was het anderhalf uur kippenvel!

De gave waarmee jij met woorden onze liefde verwoordde, de balans tussen liefde en humor. Jouw werkwijze en het betrekken van al onze liefsten, is jouw kracht. Wat heb je ons goed leren kennen, we waren er stil van! Hoe je woorden ons en iedereen raakten en zorgden voor een lach en een traan. Hoe je iedereen op het puntje van hun stoel liet zitten. Jij liet ons de tijd vergeten, zuigt iedereen mee in het verhaal. Je oprechtheid zie je terug in je ogen, je emoties, en de klank van je stem. Ontzettend bedankt voor je prachtige woorden, je oprechtheid en je liefdevolle betekenis aan onze mooiste dag!

Elke dag genieten we nog ontzettend na!! Elke dag komen er nog herinneringen naar boven.. Wat was het een mega heerlijke, bijzondere, geweldige dag met een lach, een traan en mega veel liefde! We hadden op zo’n dag gehoopt, maar de dag was nog mooier dan onze mooiste dromen!! En dat mede dankzij jou, dankzij de prachtige ceremonie!!

Je hebt een plekje in ons hart lieve Marielle, je bent een prachtmens!

Veel liefs,
Dikke knuffel,

Bas en Joyce

– Wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt! –

joyce-bas_bymashabakker-5992joyce-bas_bymashabakker-2013joyce-bas_bymashabakker-2032joyce-bas_bymashabakker-6117

joyce-bas_bymashabakker-5928

joyce-bas_bymashabakker-6166

joyce-bas_bymashabakker-6179

joyce-bas_bymashabakker-2332

Al deze prachtige foto’s zijn gemaakt door Masha Bakker Photography

joyce-bas_bymashabakker-6231

joyce-bas_bymashabakker-5251

joyce-bas_bymashabakker-5272

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *