Mogelijkheden & Moeilijkheden

 

Maandag 3 april 2023

  • Na elkaar met open armen te ontvangen en blij elkaar weer te zien, maken we ons op voor een dag die wellicht moeilijk, confronterend en heftig zal zijn. Wij gaan met elkaar de donkere randjes in verhalen licht geven. Aan de hand van 10 totaal verschillende casussen kiezen jullie er 1 waar jullie tekst voor gaan schrijven.
  • Door gevoel te laten landen maar vooral door het uit te spreken ga je ons laten voelen waarom het zo belangrijk is dat dit verteld wordt. Je wordt in je creativiteit uitgedaagd om te raken, te verbinden, licht te brengen en eer te doen aan het moeilijke wat je vertelt, terwijl er ondertussen niet uit het oog wordt verloren waarom we die dag bij elkaar zijn.
  • Oefenen, raken, verbinden, feedback, confrontatie, liefde, vertrouwen. Het zal er allemaal zijn. Want mensen met passie kunnen de wereld veranderen op een goede manier. Wij zijn die mensen…
  • Lunch: The secret ingredient is always love!
  • Juist omdat we niet vaak genoeg kunnen oefenen met dit soort situaties kiest iedereen nóg een casus. We herhalen het ochtendprogramma, maar nu zwaarder beladen met voorbeelden, mooie mogelijkheden, liefdevolle inspiratie zal je anders schrijven. Puur omdat je hart anders klopt.
  • Na een intensieve dag, vol verhalen die hoogstwaarschijnlijk de emotie over onze wangen heeft laten lopen, nemen we met open armen afscheid van elkaar met in je hand iets lichts maar wat zorgt dat dit vuur zal blijven aanwakkeren!