Beau – Tintelend Trouwen

Beau

Extra mogelijkheden in de agenda van Tintelend Trouwen

Wat doet het zeer om keer op keer NEE te moeten zeggen tegen een bruidspaar omdat de agenda al vol zit. Natuurlijk verwijs ik met liefde door maar ik gún iedereen dat trouwen op een tintelende manier zo enorm…

En opeens was ze daar: een stralende aanstaande bruid die helemaal verzot is op alles wat met trouwen te maken heeft, rode wangen krijgt als ze eraan denkt en begint te dansen (in en uit de maat) als ze gevoel mag verwoorden.

De klik tussen ons is ongekend. Alsof we elkaar al jaren kennen en met één blik weten we wat de ander bedoeld. Herkenning, bezieling, enthousiasme en de wil om er maximaal uit te halen wat er in zit is wat ons bindt. (okee, toegegeven het is ook sushi, chocola, thee & de liefde voor onze dochters).

De aanvragen blijven komen. De agenda’s zitten vol. Gaan we groeien of is dit wat het is? Het antwoord mag duidelijk zijn. Natuurlijk ontwikkelen we door…

Met ongelofelijk veel trots stel ik aan jullie voor deze mooie, tikkeltje (te) gekke, lieve lieverd die helemaal in to trouwen is:
BEAU-ceremoniespreker-gevoelsmens & dikke schat!

Pak snel je agenda en meet up with her, want ik weet zeker dat jullie trouwhart sneller zal gaan kloppen…

Beau vertelt…

“Verliefd ben ik op de liefde die ik met anderen deel én op de liefde die anderen met mij willen. Dát is waar ik van hou, waar ik naar op zoek ben en wie ik ben.
De liefde die ontstaat tussen twee mensen, die misschien wel verdubbeld mag worden met nog meer kleine liefdes of die sterk blijft samen, dat is zo bijzonder. Meer dan graag ben ik dan ook degene die woorden geeft aan dat bijzondere gevoel.

Wie ik ben?
Super sociaal, lief, creatief, liefhebber van muziek & lekker eten maar zeker ook sportief. Ik hou van kinderen, geniet van het leven met bijzondere familie en vrienden om mij heen. Ik bezit een grote portie durf, grijp kansen die uit het niets verschijnen, wil het liever gister dan vandaag en loop over van energie. Ja! Dat ben ik Beau Faber.

Door te genieten van al die eigenschappen is bij mij het houden van de liefde en houden van de mooiste mensen om mij heen ontstaan;
Mijn grote liefde Michel waarmee het tientallen jaren terug allemaal begon, onze twee prachtige meiden die ons voor eeuwig verbinden en met ons eigen huwelijk korte geleden nog in mijn hart zorgt ervoor dat dit alles mij tot over mijn oren verliefd maakt op het leven met de liefste en onze Tess en Puck.
Dat gevoel en die eigenschappen maakt me ook verliefd op de liefde van en voor anderen. Door de liefde die ik thuis voel kan ik het ook aan anderen geven. Wil ik niets liever dan onder woorden brengen wat dat gevoel nu is. Wat het voor jullie betekend en waarom het zó verbind.

In de aanzoek naar ons eigen huwelijk heeft alles eromheen mij zo nieuwsgierig gemaakt naar ALLES wat met trouwen te maken heeft. Het was een wereld apart die mij o zo nieuwsgierig maakte naar wat er achter de schermen allemaal gebeurt. Natuurlijk ging dat gepaard met onzekerheid… ‘Zou ik ook passen achter die schermen of kan ik maar beter aan de andere kant blijven genieten?’.

Met die vraag in gedachten en met de spirit dat uitdaging je altijd verder brengt kwam ik Marielle tegen. Toeval? Ik denk het niet…
Na een heerlijke avond bij de openhaard werd het antwoord op mijn vraag duidelijk.

Create the story of your dreams

Waarom?
Omdat ik niets liever doe dan erachter komen wat de liefde voor jullie betekend. Met mijn hart ga ik op zoek naar jullie verbintenis en de sleutel van jullie liefde. Dus laten we samen op pad gaan in de uren, dagen, weken en maanden voorafgaand aan jullie grote dag. Vertel me waar het ontstond, waar het verder groeide en wat je samen hebt bereikt tot nu. Vertel me alles!
Als we dan eenmaal bij die mooie dag aangekomen zijn en ik jullie in liefde mag verbinden, dan doe ik dat met heel mijn hart en mijn oprechte emotionele ik. Gun ik jullie niks anders dan woorden die jullie omschrijven, de essentie van jullie samen, fijne momenten, tranen van geluk, liefde & lachen.

Dus ja, meer dan vereerd voel ik me als ik onderdeel mag zijn van een bladzijde uit jullie verhaal wat ik niet alleen samen met jullie maar ook met jullie dierbaren compleet zal maken. Met elkaar verbinden we de meest dierbare herinneringen en kleinste details zodat op jullie huwelijksdag het verhaal met een bladzijde meer begint…”

Liefs Beau

Beau Faber is ceremoniespreekster.

Met hart en ziel, koffers vol enthousiasme en een rugzak vol moed is ze vol beleving, inleving en passie betrokken bij bruidsparen. Vanuit een gedeelde herkenbaarheid in combinatie met haar lef, kwetsbaarheid en emotie is zij in staat om te verwoorden, lief te hebben en de juiste snaar te raken.

kersvers getrouwd-moeder-tikkeltje gek-danst-zingt- enthousiast-spontaan-warm-emotioneel-wijn-fashionlover-vrienden-familie-puur-oprecht-eerlijk-creatief