Take a PIC. Make a MEMORY that will stick – Tintelend Trouwen

Take a PIC. Make a MEMORY that will stick

Hoera! Een zwart leren broek en rode details…
6 januari 2015
Bride-to-be Rosa vertelt; ‘Before i do…’
25 januari 2015
Hoera! Een zwart leren broek en rode details…
6 januari 2015
Bride-to-be Rosa vertelt; ‘Before i do…’
25 januari 2015

View More: http://dekiekjeskast.pass.us/ruud40Knotsgekke bekken, hilarische props, ongeneerde gezichtsuitdrukkingen en lol voor minimaal een paar weken. Waar ik het over heb? Over De Kiekjeskast!

Je ziet ze overal op internet opduiken, van die kekke hokjes in allerlei soorten en maten  met fantastische backdrops. You just got to love it… want de lol in zo’n hokje is niet te beschrijven.

Mijn kleine Sofie had er werkelijk een abonnement op. Zodra ‘het hokje’ ook maar even vrij was had ze alweer een volgende bijzondere creatie met bijpassende gezichtsuitdrukking om mee op de gevoelige plaat te gaan! Maar vergeet ook de ‘ouderen’ op ons feestje niet die helemaal los gingen. Over de leeftijdscategorie daartussen kan ik beter niets zeggen.
Beelden zeggen in dit geval meer dan woorden….

View More: http://dekiekjeskast.pass.us/ruud40View More: http://dekiekjeskast.pass.us/ruud40

View More: http://dekiekjeskast.pass.us/ruud40

 

 

 

 

Met de Kiekjeskast kwam ik in eerste instantie in aanraking tijdens een bruidsbeurs. Arvid  Kastermans (eigenaar en creatief brein achter de Kiekjeskast) presenteerde samen met zijn vrouw Eva vol enthousiasme dit geweldige concept. Werkelijk geen enkele bruid, bruidegom, vriendin, moeder of schoonmoeder liep de Kiekjeskast voorbij!
Ik zal verder niet vertellen dat ik naast hun  stond op die beurs en nadat werkelijk alle bezoekers uit de Kiekjeskast kwamen moest ik aardig mijn best doen om aandacht te krijgen voor die te leuke BABS van Tintelend Trouwen. Al schrijvend denk ik dat ik de props van de Kiekjeskast had moeten gebruiken!  #volgende keer.

View More: http://dekiekjeskast.pass.us/ruud40Tijdens het Surprise-feest voor Ruud, mijn grote liefde die bijna DE leeftijd had  bereikt (lees 40), bleek de Kiekjeskast het ultieme idee om spontane, gekke, bijzondere en blijvende herinneringen te creëren.
Als een overspelige echtgenote had ik in het geheim al heel wat appjes met Arvid achter de rug! Wat fijn dat hij zo meedacht over tekst, lettertypes, backdrops en omlijsting.

Van strak, sjiek en stijlvol werd de template van de fotostrip uiteindelijk (nogmaals sorry Arvid)  lekker druk, kleurrijk, en kitsch: bloemen & ruitjes,  en …. I liked it!

View More: http://dekiekjeskast.pass.us/ruud40View More: http://dekiekjeskast.pass.us/ruud40View More: http://dekiekjeskast.pass.us/ruud40View More: http://dekiekjeskast.pass.us/ruud40

 

 

 

 

 

 

 

 

View More: http://dekiekjeskast.pass.us/ruud40Op onze avond werd  de persoonlijke service van de Kiekjeskast bij gasten die alom enthousiaster, meer uitgelaten en luidruchtiger werden op prijs gesteld. Papier bijvullen (we hebben echt veel kiekjes gemaakt!!!), props weer verzamelen en er gewoon ZIJN. Persoonlijke service, as you know, is voor mij een must. Bij de Kiekjeskast snappen ze dit! #thanksArvid&Ronald=>

Dus… ben jij op zoek naar:
Hilarische foto’s (die in de loop van de avond na de nodige sapjes gekker en gekker worden) of…
Het meest leuke en originele gastenboek?
Wil jij spontane momenten met loved ones bewaren om voor altijd te koesteren?
Ben je bereid om met kramp in je kaken van het lachen wat blauwe plekken op te lopen als je met z’n zevenen de afgeschermde booth in duikt, of die strike-a-pose net iets te enthousiast uitvoert?

View More: http://dekiekjeskast.pass.us/ruud40View More: http://dekiekjeskast.pass.us/ruud40

 

Zoek dan niet verder…. You just found it!
Check de website voor meer informatie, prijzen en mogelijkheden. Sky is the limit en voor jouw geniale, creatieve  idee deinzen Arvid en de Kiekjeskast zeker niet terug!
www.dekiekjeskast.nl

#Note: Uit veiligheidsoverwegingen & privacy zijn alle feestgangers op gebruikte foto’s onherkenbaar in beeld gebracht en worden er geen namen verstrekt :):) #XOXO #YOLO

View More: http://dekiekjeskast.pass.us/ruud40View More: http://dekiekjeskast.pass.us/ruud40View More: http://dekiekjeskast.pass.us/ruud40View More: http://dekiekjeskast.pass.us/ruud40View More: http://dekiekjeskast.pass.us/ruud40View More: http://dekiekjeskast.pass.us/ruud40View More: http://dekiekjeskast.pass.us/ruud40View More: http://dekiekjeskast.pass.us/ruud40View More: http://dekiekjeskast.pass.us/ruud40View More: http://dekiekjeskast.pass.us/ruud40View More: http://dekiekjeskast.pass.us/ruud40

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *