One Day Wedding Landgoed Avegoor – Tintelend Trouwen

One Day Wedding Landgoed Avegoor

Ruud & Sophie
10 maart 2017
Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan…
10 april 2017
Ruud & Sophie
10 maart 2017
Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan…
10 april 2017

One Day Wedding Landgoed Avegoor

26 mrt 2017 14.30u – 19.30u

Dit jaar vindt er een One Day Wedding plaats in Fletcher Landgoed Hotel Avegoor. Deze editie wordt nog leuker en waanzinniger dan voorgaande edities. We zullen later beginnen en langer doorgaan. Het wordt letterlijk en figuurlijk één groot feest.

Op zoek naar inspiratie, informatie en een geweldige dag? Dan is dit evenement precies wat jullie nodig hebben. Jullie zullen volledig in de watten worden gelegd, overspoelt worden met gifts en er zijn tal van overheerlijke lekkernijen aanwezig. Alle leveranciers staan klaar om jullie te ontmoeten en jullie kunnen optimaal inspiratie opdoen voor jullie speciale dag.

Tintelend Trouwen zal zorgdragen voor de ceremonie. Wil jij heel graag weten hoe een ceremonie vol persoonlijke detail, humor, liefde en geluk eruit kan zien? Wil je voelen hoe woorden je raken en tegelijkertijd genieten van de brede trotse glimlach van het bruidspaar? Zorg dan dat je erbij bent!

Op deze Late Night Editie vindt er niet alleen een real life ceremonie en een inspiratiebeurs plaats maar ook een spectaculaire bruidsshow georganiseerd door Koonings Bruidsmode. Aan de hand van een romantisch verhaal komen er allerlei bruidsjurken en trouwpakken voorbij. Tijdens de show kun je genieten van een walking diner!

Nieuwsgierig geworden naar deze dag? Houdt dan onze Social Media pagina’s in de gaten voor extra leuke acties, achter-de-schermen beelden en natuurlijk meer informatie over deze dag!

Kaarten zijn al te koop voor slechts €9.50 per persoon via www.trouwenbijfletcher.nl.

Het programma van de speciale One Day Wedding ‘Late Night Edition’ in Landgoed Hotel Avegoor ziet er als volgt uit:

1430u Sfeervol ontvangst
1515u Huwelijksceremonie
1600u Receptie
1630u Workshops en inspiratiebeurs
1830u Walking Dinner
1900u Bruidsshow
1930u – Prijsuitreiking

Fletcher Landgoed Hotel Avegoor
Zutphensestraatweg 2
6955 AG Ellecom
Gelderland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *