Een avond

om te gebruiken

als anker.

Of als jas

tegen de kou…

Ze zeggen het er niet bij als het je overkomt. Dat je de vanzelfsprekendheden als bijzonder moet ervaren. Of we hebben het niet willen horen. Maar na maanden van onzekerheid, beperkingen en uitstellen willen we niets anders dan vieren wat niet uit te stellen valt:

Liefde

Tijdens deze bijzondere avond inspireren we, genieten we, verschijnt het kippenvel op je armen en schiet er een brok in je keel. Je hart wamt zich en handen vinden elkaar.

Puur omdat je voelt dat jullie geluk op een authentieke, bijzondere manier gevierd gaat worden. Omdat jullie liefde dat verdient! Een cadeau voor jullie samen!

Geen bruidsbeurs met prangende vragen, grote oppervlaktes of de onrust in een grote stad. Geen shows van de meest uiteenlopende trouwjurken, geen rijen voor de entree.

Totaal anders dan dat je tot nu toe bent gewent. Een heel persoonlijk event op basis van uitnodiging, liefde en verbinding. Om jullie te verwennen, te laten genieten en onder te dompelen in allesomvattende liefde!

Het vieren van de liefde, of het plannen daarvan, is het afgelopen jaar niet makkelijk geweest. Onzekerheid, teleurstelling en verplaatsingen hadden de overhand! Om jullie weer dat gevoel van genieten terug te geven bedacht ik dit concept;

Een avond puur genieten. Samen. Hand in hand, hart tot hart, van blikken vol trots tot verwachtingsvol enthousiasme!

Laat ons bij elkaar zijn, met route onbekend, verwarmt door kaarslicht en wachtend op wat komt! Want geloof me er is niets ter wereld mooier op dit dan om jullie híer nú bij elkaar te zien!

Door de beleving van deze avond staat de essentie van jullie mooie dag helderder dan ooit op je netvlies! Het waarom en hoe is na een troebele periode weer duidelijk zichtbaar.
Met een zeker gevoel, een grote dosis liefde en een extra portie enthousiasme verlaten jullie hand in hand deze prachtige van kaarslicht voorziene locatie in het midden van het land. Met de klanken van de live muziek nog in je oren stap je in de auto, uitkijkend naar de verrassing die op korte termijn naar jullie toe wordt gestuurd!

Na een gek jaar mogen jullie jezelf dit cadeau doen!

Een avondje uit, een avond onbezorgd en eindeloos genieten op een heel persoonlijke manier. Want deze avond zet aan tot verdieping, verbinding en liefde!

Een cadeau wat je niet wilt missen!

Als ervaren liefdesexpert in de trouwwereld sta ik garant voor authentieke allesverbindende momenten en dat is precies wat we jullie vanavond ook geven.

De combinatie van live muziek, gesproken woorden in een sfeer die liefde ademt nemen we jullie mee op reis naar jullie eigen trouwdag! We brengen gevoel onder woorden, zingen je liefde toe en laten je handen zweten van genot!

We brengen je in een ongekende liefdesmood, die je nóg meer laten uitkijken naar de dag die jullie samen hebben gepland.

De deelnemende trouwleveranciers zijn allemaal expert op hun eigen manier en zullen jullie meenemen met passie!

Dus wil jij: Een avond volop genieten van liefde, verbinding & muziek? Op een locatie die liefde ademt? Met verrassingen waar je nog lang van na zal genieten?

Meld je dan hier aan:

Side note:

Door de huidige corona maatregelen is deze avond al 2x uitgesteld omdat de horeca gesloten was. Daarom is er nu nog geen nieuwe datum gepland.

MAAR… als jij het contactformulier invult dan brengen we je als eerste op de hoogte van de nieuwe datum (en die volgt heel snel)!

Good to know:

Er is maximaal plek voor 25 bruidsparen per avond. We verwachten dat het snel uitverkocht zal zijn, dus wees er snel bij! Voor 25 euro pp is dit een avond om nooit te vergeten!

In eerste instantie is dit een eenmalige event, mits er grote belangstelling zal zijn. En die verwachten we, dus wees er snel bij!

Is jouw trouwhart van al het bovenstaande sneller gaan kloppen maar heb je nog niet precies een idee wat je kan verwachten?

Mooi!

Dat is ook precies de bedoeling!
Maar een avondje uit, inclusief hapje en drankje, entertainment en verassingen voor €50,- per stel wil jij niet laten lopen toch?! Want na maanden van geen uitjes is dit precies waar jullie samen aan toe zijn! Je hoeft niets anders te doen dan genieten!

Klik op onderstaande knop om je op de wachtlijst te plaatsen!
Jij ontvangt dan als eerste een mail wanneer er een nieuwe datum bekend is!