‘Sex and the City’ & Naaktkatten

Dirk Geert & Jeroen
17 oktober 2014
Nominatie Dutch Wedding Awards 2014
17 november 2014
Dirk Geert & Jeroen
17 oktober 2014
Nominatie Dutch Wedding Awards 2014
17 november 2014
DG & Jeroen   Het was op een bruidsbeurs dat ik voor het eerst in contact kwam met Dirk Geert en Jeroen! DG die als een ware diva zijn creatieve bruidsboeketten stond te promoten, en Jeroen die het van een afstandje stond te bekijken… Totdat er omgeroepen werd om je hand in de lucht te steken om te laten zien wie er allemaal komend jaar gingen trouwen.  

Hun armen vlogen de lucht in, gevolgd door een liefdevolle knipoog naar elkaar! Dat dit een huwelijk buiten de lijntjes zou worden, excentriek, vol liefde en anders dan anders was te voorspellen. Maar ja, ze hadden al een trouwambtenaar! Toch kreeg ik een aantal weken laten een voorzichtig berichtje… ‘Ben je nog beschikbaar op 17 oktober?’.

Yes! Na een virtueel vreugdedansje via facebook zijn we elkaar vanaf dat moment niet meer uit het oog verloren. Via FB, whatsappjes, bezoekjes aan de hippe bloemenwinkel van DG en natuurlijk tijdens het échte inhoudelijke gesprek. Dat was in 1 woord: hilarisch! Pijn in mijn kaken van het lachen, totaal geen structuur en van hak op de tak. Het gesprek ging echt alle kanten op, totaal geen volgorde maar ik heb volop genoten! Het gesprek ging over van alles; Carrie Bradshaw, creativiteit, Sex and the city, over doorzetten, angst, respect, liefde, staan voor je mening, opgezette lippen en de gezinsuitbreiding die in de wittebroodsweken ging plaatsvinden (lees: ophalen van de naaktkatten Mari & Leco). Liefde in overvloed met als uitspraak van de avond: ‘Het is is zoooo leuk om homo te zijn!’. Het schrijven van de toespraak ging eigenlijk net als het gesprek! Van de hak op de tak, volledig door elkaar, en weer opnieuw. Maar uiteindelijk was ik tevreden met het resultaat; warm, gezellig, geliefd, stijlvol en… hilarisch. En namens de mannen met een grote bewondering voor beide gezinnen die altijd onvoorwaardelijk achter al hun keuzes hebben gestaan. Op de dag van HET herenhuwelijk van 2014 kwam ik aanrijden bij Sparrendam, net op het moment dat de gommen als ware ‘bridezillas’ de locatie wilde verlaten. Ze hadden even tijd samen nodig en de gasten waren al in aantocht… In een heerlijk klein donkerblauw Fiatje 500 scheurden ze weg…Alles was persoonlijk gestyled; goud, glitter, veren, en vooral veel! Precies zoals past bij dit heerlijke stel! En zelf? Ze zagen ze fabuleus uit! Voordat we begonnen, had ik nog even mijn momentje met de mannen. Tussen het tandenpoetsen, deo opdoen, luchtjes verversen, zoenen en zenuwen (#werkelijk vrouwen zijn er niets bij!!), hadden we weer die persoonlijke lol met elkaar zodat we samen vol energie en vertrouwen naar de burcht toe liepen. Daar stonden de bruidegomsmeisjes (3 zussen) klaar om voor het stel uit naar binnen te lopen! Op de klanken van I do I do I do, en met een stralende glimlach kwamen ze binnen. De muziek en de woorden raakte; mijn grote ‘doos’ (vol tissues) werd goed gebruikt. De liefde spatte ervan af en er werd gelachen van oor tot oor! De zenuwen waren al snel verdwenen, en er werd volop genoten! Er waren geloften voor elkaar, tranen van blijdschap en twee keer een volmondig JA! Onvoorwaardelijke liefde die de hele wereld mag zien! Lieve mannen, wat heb ik genoten van jullie! Van het huwelijk, wat de laatste tijd menig inwoner in Bunschoten-Spakenburg (en omgeving) heeft beziggehouden, mocht ik een onderdeel zijn en met veel liefde heb ik jullie verbonden. Fotocredits: Evelyn Bruidsfotografie DG & Jeroen  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *