Every Story is different, I like them all! – Tintelend Trouwen

Every Story is different, I like them all!

Geert & Ity
11 mei 2013
Virgil & Kimberley
28 mei 2013
Geert & Ity
11 mei 2013
Virgil & Kimberley
28 mei 2013
Every Story is different, I like them all!Deze week… 3 kennismakingsgesprekken met bruidsparen. Maandagavond met Richard & Marloes, dinsdagavond met Jos & Anne en gisteravond met Virgil & Kimberley. Drie verschillende verhalen, 3 verschillende love story’s. Hoe uiteenlopend kan het zijn? Maandagavond werd ik verrast door de openheid van het bruidspaar. Heel dichtbij gevoel en emotie mocht ik komen… Respect heb ik voor keuzes die zij hebben gemaakt en in volle overtuiging zullen uitdragen. Dinsdagavond werd een latertje… want hoe leuk is het als je een ‘bekende’ bent van het bruidspaar? Na al twee keer in de afgelopen weken bij een huwelijk te zijn geweest als dag gasten (en waarbij ik de trouwambtenaar was) mogen zij op 24 mei zelf in de spotlights staan! We hebben zelfs nog even gezellig geborreld nadat de formele dingen besproken waren. En gisteravond… een mooi verhaal waarbij het stel elkaar in Zwolle voor het eerst ziet, terwijl ze allebei in Harderwijk wonen… er gaat een tijd overeen, ze vinden elkaar weer en na 4 jaar, exacte de datum waarop “ze iets kregen” volgt er een aanzoek. En niet zomaar een aanzoek, nee een aanzoek die zo in een boekje kan!! Strand, lounge, fakkels, wijn en natuurlijk h​eel veel liefde… Wat een romantiek, wat ontzettend lief! Ook tijdens de ceremonie komt er nog een grote verrassing voor de gasten, maar daar kan ik nu nog niets over zeggen​ natuurlijk! Maar naderhand zal ik het zeker met foto’s laten zien! Morgen twee huwelijken… Om 12.00u treden Ben & Lisanne in het huwelijksbootje. Ook daar is weer een link (die het bruidspaar van te voren niet wist) maar Ben is de broer van de turnjuf van mijn dochters! Leuk zo’n klein wereldje! Mooi hoe liefde zich ontwikkelt en liefde alles heeft overwonnen! Om 14.00u zal ik het ja-woord gaan vragen aan Danielle & Rick. Als juf van een grote basisschool van Nijkerk zal het vast een drukte zijn bij het stadhuis. Gezellig. Verder is natuurlijk deze week mijn website on air gegaan! Wat ben ik trots! Lief ook, zo ontzettend veel reacties; mailtjes, facebook-berichtjes, sms’jes, whatapps, telefoontjes! Fijn om te merken dat er zoveel mensen meeleven. Dat doet me goed, het sterkt me en geeft me energie! ​ ​Nu snel verder met het uitwerken van de 3 mooie verhalen die ik deze week heb gehoord….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *