De prins op een schildpad…

Erik & Nienke
12 juni 2014
Marein & Simone
21 juni 2014
Erik & Nienke
12 juni 2014
Marein & Simone
21 juni 2014

De prins op een schildpad19.30u… Ik zie het bruidspaar wat ik verwacht voor een kennismaking aan komen lopen…

Via Patrick de Gier Photography kwamen ze bij mij terecht (dankjewel Patrick!). Al snel mag ik ‘dichtbij’ komen. Allebei 60 jaar, allebei een eigen bijzonder verhaal… Veel verdriet, pijn, verlies en teleurstelling hebben zij los van elkaar mee gemaakt… en nu? Nu is het leven mooi, compleet, en vol liefde! Ze hebben er lang over gedaan om elkaar te vinden en Alie noemt Hans dan ook haar ‘prins op een schildpad’, maar het was het wachten meer dan waard. Dit verdient een hele bijzondere ceremonie, wat heerlijk dat ik die voor ze mag verzorgen (hier waren ze namelijk tijdens het gesprek al over uit :)). Toen ze weggingen was ik stil en vol verwondering over  dit mooie gesprek. Het gevoel was wederzijds want dit is wat ik las toen ik net mijn mailbox opende; 

Lieve Marielle, Wat was het een bijzondere kennismaking!! En wat zijn wij blij met jou!! Toen we naar de auto liepen we hand in hand en hebben we niets tegen elkaar gezegd. Want dat kon niet, maar we voelden elkaars emoties door de handdruk. In de auto keken we elkaar aan en zagen elkaars emoties. We reden weg en wat denk je. …we verdwaalden! In Nijkerk, een plaats die ik best wel ken en met de tomtom zelfs ook nog ingesteld.

Tijd om de auto langs de kant te zetten en eerst onze emoties te laten gaan. Wat voelden wij ons tintelen! Door onze liefde voor elkaar maar ook door jou. We zijn heel erg gelukkig en dankbaar dat jij op ons pad gekomen bent. We zijn echte geluksvogels, dank je wel Marielle.

We hebben alle paperassen inmiddels al van je gehad en hebben er alle vertrouwen in dat het een geweldig mooie en intense ceremonie gaat worden! Dat kan niet anders met zo’n mooie start als gisteravond. Een prettige dag met liefs, Hans en Alie

Ik heb de mooiste baan die er is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *