​Today is a perfect day for a perfect day! – Tintelend Trouwen

​Today is a perfect day for a perfect day!

Bruidspaar Maarten en Anneke
Video: Forever and always to remember…​
29 april 2013
Dennis & Lonneke
10 mei 2013
Bruidspaar Maarten en Anneke
Video: Forever and always to remember…​
29 april 2013
Dennis & Lonneke
10 mei 2013
​Today is a perfect day for a perfect day!Als trouwambtenaar heb ik vaak te maken met speciale datums… zo ook vandaag. 8 + 5 = 13, en 13 en dat is de leeftijd van de zoon van de bruid van vandaag! Vandaag wordt hij 13 en krijgt als cadeau een huwelijk tussen zijn moeder en John. Een feest waar de jongens al zolang om gevraagd hebben! Dubbelop feest wordt er vandaag gevierd! ​ Een speciale datum vandaag…. Een mooie datum om de inschrijving bij de KvK officieel te maken! En dat is precies wat ik gedaan heb! Vanaf vandaag is Tintelend Trouwen ingeschreven bij de KvK en kan ik dus echt van start! Dat is een heerlijk gevoel! Morgen mijn nieuwe toga ophalen en een hele speciale toga ophalen, maar daar verklap ik nog niets over… Maar dat het uniek is dat is een feit. ​ Wat een heerlijke trouwmaanden zijn dit. 21 huwelijk in twee maanden… wie had dat kunnen bedenken toen ik aan deze mooie baan begon. Ik in elk geval niet. Maar telkens vind ik het weer bijzonder om zo dichtbij bruidsparen te komen. Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende verhalen, zoveel verschillende emoties… met als gemeenschappelijke deler; ze willen elkaar de liefde verklaren. Hoe mooi is het dat ik hier een onderdeel van mag zijn? Nadat wij net terug zijn gekomen uit Parijs staan de bruidsparen te wachten; Deze week 3 huwelijken… vrijdag eentje van een bruidegom waarbij ik nog op de basisschool heb gezeten (we herkende elkaar niet meer maar kwamen hier tijdens het gesprek achter). Zij trouwen in de Roode Schuur! ​ Zaterdag een huwelijk van een bruidspaar wat op de dag dat zij gaan trouwen precies een half jaar met elkaar gaan! Kort zou je denken? Zelden ben ik zo overtuigd van zoveel liefde voor elkaar! Echt heel mooi om te zien. Wil je up to date blijven met waar ik mee bezig ben? Volg mij dan op facebook: Tintelend Trouwen. Alles wat ik mee maak staat daar op vermeld. Inclusief foto’s en reacties! Voor nu, ciao, op naar het gemeentehuis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *