​Let’s make a perfect start! – Tintelend Trouwen

​Let’s make a perfect start!

De Kindertoga
De kindertoga, heeft het allemaal
1 januari 2014
Joy, creativity and passion!
25 januari 2014
De Kindertoga
De kindertoga, heeft het allemaal
1 januari 2014
Joy, creativity and passion!
25 januari 2014

​Let's make a perfect start!

In mijn mailbox stond een aanvraag voor mij als weddingplanner: “Geheel onverwachts ben ik ten huwelijk gevraagd! We weten echt niet hoe en waar te beginnen. Help!”.

Met een lach op mijn gezicht heb ik contact gezocht met de bruid! Ik kan het me namelijk zo voorstellen… er komt zoveel op je af en er valt zoveel te kiezen. Het stel was via google op mijn site gekomen! Ook via die weg kan men mij dus vinden! Dat was fijn om te horen! Na een gezellig telefoongesprek hebben we een afspraak voor een kennismaking gepland. Een week later kreeg ik echter een mail… “Wij hebben zoveel hulp, tips en adviezen gekregen uit onverwachte hoek, dat we opeens helemaal in the mood zijn, en de plannign verloopt eigenlijk al heel gemakkelijk! Het spijt ons maar we denken uw hulp niet meer nodig te hebben!”. Das jammer natuurlijk, maar eerlijk is eerlijk, als je de dag kunt organiseren door hulp van mensen die dicht bij je staan, wordt je huwelijksdag gelijk heel persoonlijk, dus alle begrip hiervoor! Natuurlijk heb ik hun dat ook geschreven (met de notitie dat als ze mijn hulp eventueel alsnog nodig zouden hebben, ze altijd een beroep op me mochten doen!) Een aantal weken later zocht de bruid wederom contact met me. De planning en organisatie verliep heel goed, maar ze wisten al wel dat ze een huwelijk buiten de lijntjes wilden. Geen standaard huwelijk. Een bijzondere locatie, bijzonder trouwvervoer, andere muzekkeuze en eigenlijk ook een eigen trouwambtenaar. Iemand die qua toespraak ook buiten de lijntjes durfde te gaan!

Voor degenen die mij kennen is dat natuurlijk helemaal mijn ding! Het persoonlijke verhaal van een bruidspaar zo verwoorden dat het aansluit bij de beleving van de dag! Graag wilde ik hierbij zijn!

Na ons eerste gesprek was het bruidspaar gelijk om! We hadden een klik, alsnog kon ik ze voorzien van een aantal bruikbare tips en vol verwachting gingen we uit elkaar! Niet lang daarna gingen we de locatie bekijken. Samen met het bruidspaar en de ceremoniemeesters kwamen we op een plek die nog nooit als trouwlocatie was gebruikt! Een locatie die intiem was, ongelofelijk veel sfeer uitstraalde en qua beleving helemaal aansloot bij de wensen van het bruidspaar! Nadat we samen hebben gekeken naar de trouwopstelling, nog even gezellig gekletst te hebben en ik veel informatie buiten de lijntjes in me heb opgezogen ben ik vol goede creativiteit aan de slag gegaan. Aangezien het bruidspaar niets binnen de lijntjes doet, en alles anders doet dan anderen, was de bruid ondertussen zwanger geworden, hadden ze een nieuw huis gekocht en gelukkig inmiddels hun eigen huis verkocht, en waren ze ook nog druk voor het huwelijk! De gom maakte zich nergens druk om;’ Het komt wel goed’, was zijn antwoord en dat zag ik terug in zijn houding. De bruid daarentegen overzag het soms allemaal niet meer, maar had er vertrouwen in dat alles op zijn pootjes terecht zou komen. Na informatie te hebben ingewonnen bij de ceremoniemeesters, bij beide ouders en nog een apart gesprek te hebben gehad met de gom was mijn schat aan informatie compleet! Maar hoe zou ik al die stukjes in een mooie puzzel passen, want die puzzel moest buiten de lijntjes zijn! Na een aanzoek op de zwarte cross, op het Nozem Dome podium, ten aanzien van tienduizenden mensen, met een blauwe omgebouwde bus waarmee ze normaliter met de keet naar evenementen gaan als trouwvervoer, een gom die binnenkomt met gierende gitaren met de bruid erachteraan die weggegeven werd door haar vader op de klanken van ‘Dochters’, was het een ceremonie die anders was dan anders! Humor had de boventoon, maar de woorden van de gom voor zijn bruid zorgde ervoor dat de trouwtissuedoos goed gebruikt werd. Woorden die raakten, mooie woorden van de ouders voor hun kinderen, met zangeres Ott die telkens weer de juiste noten wist te zingen, met het hart op de juiste plaats, was dit weer een huwelijk waar ik van hou!

Anders, vol liefde, vol details, vol gezelligheid en humor! Waarom? Omdat het kan!

‘Beste Marielle, Ik wil je graag nog een keer bedanken voor je prachtige speech tijdens de trouwdag van onze kinderen. Ook het voorlezen en overbrengen van de boodschap van de brief die wij hebben geschreven heb je fantastisch gedaan. Nogmaals dank!’ Vader van de bruidegom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *